Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ

Aυτό που έγινε στα Τέμπη δεν ήταν ατύχημα. Ήταν έγκλημα. Δεν πρόκειται να ξεχαστεί. Η οργή θα γίνει ποτάμι ανατροπής. Όλη η Ελλάδα έχει βγει στους δρόμους και τις πλατείες. Οι υπεύθυνοι πρέπει να πληρώσουν ακριβά γι' αυτό που έκαναν. Νεολαία και σύσσωμος ο Ελληνικός λαός ζητούν εδώ και τώρα, η Δικαιοσύνη να ολοκληρώσει το έργο της και να παραπέμψει τους υπεύθυνους για τιμωρία. Η Νέμεση πρέπει να επιβληθεί σε όσους παραβίασαν το Δίκαιο, τους Ηθικούς και Ανθρώπινους νόμους. Στο έγκλημα των Τεμπών εμπλέκεται η πολιτική που ακολούθησαν οι κυβερνήσεις των τελευταίων χρόνων και ιδιαίτερα της περιόδου 2014 – 2023. Από τα πολλαπλά στοιχεία που υπάρχουν:

Υπογεγραμμένες συμβάσεις, συμπληρωματικές συμβάσεις, καταγγελίες, εξώδικα κλπ προκύπτουν ευθύνες σε συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα, σε συγκεκριμένους υπηρεσιακούς παράγοντες και σε συγκεκριμένες εταιρείες. Ακόμη και αυτό το «ανθρώπινο λάθος», που συνεχώς αναφέρεται, είναι αποτέλεσμα της συγκεκριμένης πολιτικής του ρουσφετιού.

Τιμώντας πρώτα απ’ όλα τους νεκρούς, στέλνουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Λέμε λίγα και σιωπούμε, γιατί περιμένουμε άμεσα τα πρώτα αποτελέσματα.

Ως δείγμα καλής γραφής, αναρτούμε συνημμένα, το έγγραφο του συναδέλφου Διπλωματούχου Μηχανικού Χρήστου Κατσιούλη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου