Σάββατο 9 Ιουλίου 2022

Συγκροτήθηκε σε σώμα το Δ.Σ της ΕΜΔΥΔΑΣ Αττικής - Γενικός Γραμματέας ο Κώστας Ιωάννου

Στις 27 Ιουνίου 2022 συγκροτήθηκε σε σώμα το Δ.Σ της ΕΜΔΥΔΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. Η ΕΔΑΚ – ΔΗΣΥΜ εκπροσωπείται στο Δ.Σ από την Πλουμίτσα Τριανταφυλλοπούλου και τον Κώστα Ιωάννου, ο οποίος εκλέχθηκε στη θέση του Γενικού Γραμματέα.

Στις εκλογές της ΕΜΔΥΔΑΣ Αττικής, από τους 3.300 περίπου συναδέλφους, ψήφισαν 1.316 με ποσοστό συμμετοχής 40% περίπου. Αποδείχθηκε ότι η Παράταξη μας επιδιώκοντας τη συμμετοχή μεγαλύτερου αριθμού συναδέλφων, υποστήριξε και τη διενέργεια εκλογών με υβριδικό τρόπο ( και ηλεκτρονικά). Εκτιμούμε από την επαφή που είχαμε με τους συναδέλφους ότι η συμμετοχή θα μπορούσε να φτάσει στη περίπτωση αυτή σε ποσοστό μέχρι και 80%. Η εικόνα των αποτελεσμάτων και η δυναμική της ΕΜΔΥΔΑΣ θα ήταν τελείως διαφορετική. Η Παράταξη μας επιστημονικά είχε τεκμηριώσει τη πραγματοποίηση με αδιάβλητο τρόπο, απαντώντας στα ψευδεπίγραφα και ατεκμηρίωτα σχόλια, βασικά της πρώτης Παράταξης (ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ) περί διαβλητότητας.


Η συνδικαλιστική μας Παράταξη ΕΔΑΚ – ΔΗΣΥΜ ουδέποτε έκρυψε την πολιτική της ταυτότητα. Είναι η ταυτότητα της Ανεξάρτητης Ενωτικής και Δημοκρατικής Παράταξης που προσπαθεί και αρθρώνει με λόγια και πράξεις μια δράση μη κομματική, μη φιλοκυβερνητική με κριτήριο ένα και μοναδικό την προώθηση για την επίλυση τους όλων των προβλημάτων που έχουν ανάγκη οι συνάδελφοι Διπλ. Μηχανικοί του Δημοσίου. Για το σκοπό αυτό αρθρώνει ένα σύγχρονο λόγο με προτάσεις για μια νέα πορεία της ΕΜΔΥΔΑΣ. Γιατί θέλουμε η ΕΜΔΥΔΑΣ να φύγει από τη στασιμότητα που ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια παρατηρείται έντονα και βαίνει συνεχώς αυξανόμενη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου