Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ (Ε.Δ.Α.Κ.)

ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ (Ε.Δ.Α.Κ.)
ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΜΔΥΔΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΟΙ ΜΥΘΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ – ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ TΟΝ ΑΓΩΝΑ
Την Πέμπτη 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017, από τις 8:30. π.μ. μέχρι τις 18:00. πραγματοποιούνται στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (Νίκης 4, Σύνταγμα, στον 1ο και 8ο όροφο) οι αρχαιρεσίες της ΕΜΔΥΔΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.
Σας καλούμε όλους ΕΝΩΤΙΚΑ να συνεχίσουμε τον ΑΓΩΝΑ στο χώρο των Διπλ. Μηχανικών για την αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε, για μια άλλη δημιουργική πορεία διεξόδου.
Πριν σας παρουσιάσουμε το Ειδικό Πρόγραμμα της Παράταξης μας, κρίνουμε σκόπιμο να αναφερθούμε στα πρόσφατα γεγονότα των πολιτικών εξελίξεων.
Στη σημερινή κρίσιμη περίοδο της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, θα προσπαθήσουμε να συμβάλλουμε με προτάσεις – απαντήσεις, στα προβλήματα και τις ανάγκες του τόπου, του λαού μας και των Μηχανικών του Δημοσίου, που είναι ο φυσικός μας χώρος. Οφείλουμε να διαπιστώσουμε κατ’ αρχήν ότι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι πλέον αδύναμη και αποχωρεί. Ο κύκλος της έκλεισε. Αλλά και ο Μητσοτάκης που δείχνουν τα γκάλοπ να προηγείται, είναι το ίδιο αδύναμος. Είναι πλέον γνωστό όλο και σε περισσότερους πολίτες, ότι εκείνος που πραγματικά εξουσιάζει είναι το χρήμα. Γι αυτό και η πλειοψηφία της Κοινωνίας, σφυρίζει κλέφτικα.
Την ίδια στιγμή η Ευρωπαϊκή Ένωση βρίσκεται σ’ ένα χάος, σ’ ένα μεγάλο κενό, ανάμεσα σε πλούσιους και φτωχούς. Κανένα οικονομικό πρόγραμμα δεν μπορεί να σώσει την πατρίδα.
Εμείς δεν βλέπουμε κάτι άλλο, παρά να βοηθήσουμε όλοι για να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις, για ένα νέο πολιτισμό, όραμα, που θα θεμελιώνεται πάνω στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Οι συνάδελφοι όπως και ο λαός μας, αρνούνται να συμμετέχουν στο στημένο παιχνίδι της λεγόμενης πολιτικής που οδήγησαν οι διαχρονικοί μηχανισμοί της εξουσίας, της ανομίας, της ανευθυνότητας και τελευταία του ψέματος, της απάτης και της προδοσίας της ΕΛΠΙΔΑΣ.
Οι χρηματιστικές, αντιπαραγωγικές αγορές με τους ντόπιους κυβερνητικούς υποτελείς τους,  για να κυριαρχήσουν αποδυνάμωσαν την αυτοπεποίθηση και κατασυκοφάντησαν την κοινωνία και εμάς ως δημόσιους λειτουργούς. Με τη δυσφήμηση μας οδήγησαν σε υποταγή. Με τη χαμένη αυτοπεποίθηση μας οδήγησαν σε παραίτηση. Προσπαθούν να διαλύσουν τον συνδικαλισμό και να χτυπήσουν την ΑΠΕΡΓΙΑ.
Εμάς τους Μηχανικούς που εργαζόμαστε στο Δημόσιο και την Αυτοδιοίκηση σ' ένα χώρο κεφάλαιο για τη χώρα, από μοχλούς της ανάπτυξης που αυτοί δεν θέλουν, μας οδήγησαν στην εγκατάλειψη κάθε προσπάθειας. Μας εξοστράκισαν, ώστε να μην νοιώθουμε πολίτες που διαμορφώνουμε το μέλλον το δικό μας, των παιδιών μας, της χώρας και του λαού μας.
Αυτοί δεν πιστεύουν ότι η Ελλάδα ως χώρα μπορεί. Μόνο οι απ' έξω μπορούν. Εγκλωβίζουν τη συζήτηση στη σφαίρα κίνησης του χρήματος. Κυριάρχησε η αντίληψη ότι κινητήρια δύναμη είναι το χρήμα, που παράγει χρήμα.
Κατάφεραν να εξασφαλίσουν την πρώτη μεγάλη ιδιωτικοποίηση, αυτή του κρατικού μηχανισμού. Αυτό είναι και το μεγάλο αναπτυξιακό αντικίνητρο. Ταυτίζουν την έννοια κυβερνώ με το καταλαμβάνω το κράτος.  
Τα κυβερνητικά, συστημικά κόμματα μετατράπηκαν σε εξωκοινωνικούς μηχανισμούς που συντηρούνται από την κρατική χρηματοδότηση. Επιδοτούνται από τον κρατικό μηχανισμό και τη διαπλοκή με τα μεγάλα συμφέροντα (ξένα & ντόπια).
Τα κυβερνητικά κόμματα εκφυλίστηκαν και η ανεπάρκεια των “αντικυβερνητικών”, περιθωριοποιεί την καλή πολιτική. Πλέον, δεν υπάρχουν αληθινές – μεγάλες ηγεσίες, αλλά μόνο συντήρηση μιας κατάστασης.
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ:
ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
          Να πιστέψουμε ότι δεν θα μπορέσουν να καθηλώσουν τις ραγδαίες κοινωνικές εξελίξεις που έρχονται.
          Να προσπαθήσουμε να χαράξουμε μια νέα πορεία ανασυνθετική της κοινωνίας και της χώρας.
          Ποιο είναι  το πραγματικού ύψος του χρέους; Το ποσό που παρουσιάζει η τρόικα δεν είναι βιώσιμο. Πρέπει να κουρευτεί. Η διεκδίκηση αυτή πρέπει να κυριαρχήσει εδώ και τώρα. Ούτε η επιμήκυνση, ούτε η μείωση των επιτοκίων θα φέρει λύση. Με τον τρόπο αυτό βοηθιέται η οικονομική ανάκαμψη της χώρας αποφασιστικά.
          Επόμενο μέλημα πρέπει να είναι ο νέος σχεδιασμός και προγραμματισμός των πόλεων και της υπαίθρου με άμεσο στόχο την επίτευξη νέων οικονομικών και οικολογικών ισορροπιών, την άρση των ανισοτήτων κέντρου και περιφερειών, την δημιουργία νέων κατανομών και επενδύσεων με ιεραρχήσεις στα παραγωγικά συστήματα των περιοχών, την αποκέντρωση και αναδόμηση της Αυτοδιοίκησης, την αξιοποίηση του ιστορικού, πολιτιστικού και τουριστικού πλούτου.
          Η ανάπτυξη της πραγματικής οικονομίας και της αναδιάρθρωσης της παραγωγής ανταγωνιστικών ποιοτικών αγροτικών προϊόντων.
          Η επιστροφή των ανέργων δεν μπορεί να γίνει σ' οποιαδήποτε αμειβόμενη απασχόληση, αλλά στην εργασία και στις πηγές ανταγωνιστικών τομέων. Δεν χρειαζόμαστε επιδόματα και επιδοτήσεις. Χρειαζόμαστε πραγματική χρηματοδότηση των αναγκαίων αναδιευθετήσεων της πραγματικής παραγωγικής εργασίας και οικονομίας.
          Απαιτούνται εξειδικευμένα σχέδια περιοχών ολοκληρωμένων δραστηριοτήτων. Χρειάζεται η επιστημονική συνεργασία, συνεργασία των ανθρώπων της γνώσης, των νέων, σε μια αναπτυξιακή πορεία που θ' αξιοποιεί τον Ελληνικό χώρο, τον πολιτισμό της χώρας, την ιστορία της σ' αυτές τις επενδύσεις που είναι ισχυρότερες των χρηματιστηρίων, των αγορών και των ξένων δανειστών.
          Ν' αξιοποιηθεί η γεωπολιτική θέση της Ελλάδας:
          Να γνωρίζουμε ότι ο Ελληνικός πολιτισμός, ο διεθνισμός και ο ανθρωπισμός είναι αξίες οικουμενικές και πατριωτικές. Είναι πρωταρχική ύλη της Εθνικής στρατηγικής και όχι εθνικιστικές αντιλήψεις.
          Σήμερα για να ξεπεραστεί η κρίση όπως στις τραγωδίες χρειάζεται κάθαρση, τιμωρία των ενόχων, επιβολή πνεύματος ηθικής. Χρειάζεται ο αρχαίος χορός να επικαιροποιηθεί με μια μεγάλη ΕΝΟΤΗΤΑ, με συμμετοχή και συναίνεση των πολιτών, για τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  & την ΑΝΑΠΤΥΞΗ, για μια ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ. Μια Ελλάδα με εθνική υπόσταση που θα αντιταχθεί σε κάθε επιβουλή των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων μας. Σε κάθε πολεμική ενέργεια με την Ανάπτυξη πλατιού φιλειρηνικού μετώπου. Η σημερινή κυβέρνηση συνεχίζοντας την ολέθρια μνημονιακή πολιτική ψήφισε το 3ο μνημόνιο. Έσβησε την ΕΛΠΙΔΑ, είπε άπειρα ψέμματα και ως κοινός πολιτικός απατεώνας, μετέτρεψε το ΟΧΙ του λαού, σε ΝΑΙ στην τρόικα. Ιδιωτικοποιεί τα πάντα με τη δημιουργία του υπερταμείου. Η δημόσια περιουσία τέθηκε υπό τον έλεγχο των δανειστών. Τσάκισε τους μικρομεσαίους με λουκέτα. Οι επενδύσεις εξαφανίστηκαν και οι θέσεις εργασίας μειώθηκαν. Τα απαραίτητα για την ανάπτυξη κίνητρα, η κατοχύρωση του απαραίτητου κατώτατου μισθού και οι αυξήσεις, αντικαταστάθηκαν με μειώσεις μισθών και συντάξεων. Η διαφθορά καλπάζει μαζί με την φοροδιαφυγή και εισφοροδιαφυγή των μεγάλων συμφερόντων. Τα κέρδη των πλουσίων αυξήθηκαν. Ο ΕΝΦΙΑ συνεχίζεται. Το ΕΚΑΣ καταργήθηκε. Το αφορολόγητο όριο μειώθηκε ακόμη περισσότερο. Η φοροληστεία για τους μισθωτούς και τους μικρομεσαίους αυξήθηκε μαζί με τον ΦΠΑ, αυξήθηκαν οι εισφορές ασφάλισης και υγείας. Νέα μέτρα, ιδιαίτερα με την άμεση και έμμεση φορολογία ύψους 2,5 δις εφαρμόζοντας από 1/1/17. Τέλος, η ναυαγισμένη αξιολόγηση φέρνει 4ο μνημόνιο και νέα επώδυνα μέτρα. Η υποτέλεια και η εξάρτηση της χώρας μέχρι το 2060, παρουσιάζεται ως επιτυχία. Πόση (πολιτική τουλάχιστον) λαμογιά θα δούμε ακόμη;
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
Στην παραπάνω περιβάλλουσα θα πρέπει να κινηθούμε και εμείς ως μηχανικοί του Δημοσίου και της Αυτοδιοίκησης.
·         Σήμερα χρειαζόμαστε Δημόσιες υπηρεσίες στην υπηρεσία των αναγκών της κοινωνίας των πολιτών και της χώρας.
·         Στην πολιτική της ύφεσης οι μηχανικοί θα πρέπει να γίνουν μοχλός της ανάπτυξης. Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι η αξιοποίηση της γνώσης μέσω των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών και η αναπτυξιακή προοπτική της χώρας, που καθημερινά ακούμε αλλά δυστυχώς δεν την βλέπουμε, προϋποθέτουν άρτια εκπαιδευμένο και καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, προϋποθέτουν μηχανικούς – δημοσίους υπαλλήλους – managers, με πρωταρχικό ρόλο στην παραγωγική και αναπτυξιακή διαδικασία,
-       Δεν πρέπει να περάσει η κατάργηση των σταθερών σχέσεων εργασίας και οι προσλήψεις προσωπικού με ευέλικτες σχέσεις εργασίας.
-       Να πούμε όχι στην κατάργηση αναγκαίων υπηρεσιών. Όχι στην κινητικότητα που προβλέπει και αλλαγή όρων εργασίας σε πιο ευέλικτο καθεστώς.
-       Να αντιταχθούμε στη μείωση του ωραρίου που συνδυάζεται με μείωση των μισθών.
·         Για την παραπάνω προσφορά του ο μηχανικός πρέπει ν’ αμείβεται δίκαια. Λαμβάνοντας υπόψη τη σημερινή συγκυρία, προκειμένου να συγκλίνουμε  με τις αμοιβές των συναδέλφων μας της υπόλοιπης Ευρώπης, θα πρέπει να διεκδικήσουμε σωστό μισθολόγιο. Οι πολιτικές της ισοπέδωσης και του λαϊκισμού οδήγησαν εκεί που φτάσαμε.
·         Παράλληλα, απαιτείται άμεσα η εφαρμογή του συστήματος της Διοίκησης μέσω στόχων, της καθιέρωσης του καθηκοντολογίου  και της θεσμοθέτησης αξιοκρατικού νέου βαθμολόγιου και συστήματος κρίσεων για την κατάληψη θέσεων ευθύνης.
·         Απαιτείται ανάπτυξη των υποδομών και δικτύων ευρυζωνικής πρόσβασης νέας γενιάς, που έχει ανάγκη η χώρα. Δυστυχώς τα έργα πληροφορικής στη χώρα μας εμφανίζουν γενικά χαμηλά ποσοστά επιτυχίας εξαιτίας της έλλειψης σύγχρονου και σταθερού πλαισίου λειτουργίας, της απουσίας κεντρικού σχεδιασμού για έργα και δράσεις ΤΠΕ με αποτέλεσμα να υπάρχουν επαναλήψεις, επικαλύψεις αλλά και τεχνικές λύσεις τύπου «σιλό» και των χρονοβόρων και δύσκαμπτων διαδικασιών του συστήματος παραγωγής έργων και προμηθειών, που δεν είναι συμβατές με τις απαιτήσεις του κύκλου ζωής των έργων ΤΠΕ.
·         Η ενασχόληση και διεκδίκηση επιμέρους θεμάτων της επικαιρότητας δεν είναι μικρότερης σημασίας από τα παραπάνω αναφερόμενα. Για παράδειγμα οι ιδιωτικοποιήσεις όπως γίνονται οδηγούν στην απορρύθμιση και διάλυση τομέων όπως της υγείας, της παιδείας, των έργων υποδομής, μόνο και μόνο στο βωμό προώθησης άνομων και κερδοσκοπικών ιδιωτικών συμφερόντων. Η εκποίηση  της Ελληνικής γης, των νησιών και της θάλασσας, του αιγιαλού και της παραλίας, του Ελληνικού είναι ορισμένα χαρακτηριστικά παραδείγματα.
·         Από 1/1/17 η κυβέρνηση δυστυχώς καταργεί το ΤΣΜΕΔΕ και το εντάσσει στον ενιαίο Ασφαλιστικό Φορέα. Το ταμείο μας σύμφωνα με πρόσφατη αναλογιστική μελέτη είναι βιώσιμο για 40 χρόνια, μολονότι με το  PSI χάσαμε 1,8 δις. Έχουμε ακόμη περιουσία 2,5 δις. Δείκτης εργαζομένων προς ασφαλισμένους 4,5:1 αντί του προβλεπόμενου 1,4:1 του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης. Δείκτης περιουσίας 10% αντί του 1% που προβλέπει το Σύστημα Κοινωνικής Ασφάλισης. Για ποιο λόγο λοιπόν παίρνει αυτά τα καταστροφικά μέτρα για το ΤΣΜΕΔΕ και τους Μηχανικούς, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ;
·         Τέλος, στα γεγονότα της επικαιρότητας θα πρέπει να αναφέρουμε την πρόσφατη προ ημερών άδικη και αναιτιολόγητη, παράνομη μετακίνηση της εκλεγμένης στο Δ.Σ. της ΕΜΔΥΔΑΣ συναδέλφισσας Π.Τ. Η δίωξη της συναδέλφισσας που ανήκει στην παράταξη μας, αποτελεί πρωτοφανές γεγονός, παραβίασης μιας σειράς άρθρων της νομοθεσίας και ταυτόχρονα πολιτικής πράξης με φασιστικά χαρακτηριστικά, που δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία του Συνδικαλισμού στον Δημόσιο Τομέα από καμία προηγούμενη κυβέρνηση.

Αναφέραμε τα παραπάνω γιατί στα πλαίσια της κρίσης και η ΕΜΔΥΔΑΣ πρέπει να χαράξει μια νέα πορεία, αν θέλει να επιβιώσει και να ξαναβρεί τη δύναμη που είχε στο παρελθόν. Σε συνδικαλιστικό επίπεδο θα έπρεπε ήδη αλλά ποτέ δεν είναι αργά να προχωρήσει η οργανωτική ενοποίηση ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ. Όταν από το 2005 στο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο, κάποιοι γελούσαν μαζί μας, αλλά ακόμη και τώρα δεν ασχολούνται με τα μείζονα. Εμείς δε μένουμε μόνο στην αμφισβήτηση. Προβάλουμε τις προτάσεις μας, για αλλαγή πορείας για ν’ αντιμετωπίσουμε τις πραγματικές ανάγκες, που απασχολούν εμάς, τα παιδιά, τη χώρα και το λαό μας.
Για όλους τους παραπάνω λόγους, εμείς ως Ανεξάρτητη Δημοκρατική Παράταξη,  ζητούμε την ψήφο σας.
Στη σημερινή οικονομική και ηθική κατάπτωση που βιώνουμε και την ωμή βία του συστήματος, εκτιμούμε ότι είναι υποχρέωση μας να εκφράσουμε την αλληλεγγύη με όλους τους άλλους εργαζόμενους, με θέσεις και δράση Ενωτική, Δημοκρατική, Ανεξάρτητη από κάθε παρέμβαση (κομματική, κυβερνητική κ.λπ). Δράση Κινηματική.

Καταγγέλλουμε & αντιπαλεύουμε τα Μνημόνια. Αρνιόμαστε το φαύλο σύστημα της εξαθλίωσης και υποβάθμισης.
·         ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΤΩΝ ΔΙΠΛ. ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ.
·         ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΔΙΠΛ. ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Οι ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ είναι οι παρακάτω συνάδελφοι:
A/A
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
ΦΟΡΕΑΣ
1
ΑΛΕΥΡΑΣ ΗΛΙΑΣ
Π.Μ
Ο.Τ.Α./ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
2
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Η.Μ
ΥΠ. ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ /ΓΓΔΕ
3
ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
Π.Μ
ΥΠ. ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ /ΓΓΔΕ
4
ΓΚΟΓΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Μ.Μ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
5
ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΩΣΤΑΣ
ΗΜ. & ΤΕΧ. ΥΠ.
ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
6
ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΑΓΡ. ΤΟΠ. ΜΗΧ
ΟΤΑ/ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ
7
ΜΑΝΙΚΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ
Η.Μ
ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
8
ΜΠΟΥΡΔΑΡΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
H.M.
Ο.Τ.Α/ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
9
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ (ΝΑΝΣΥ)
Α.Μ
Ο.Τ.Α./ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
10
ΠΑΝΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Η.Μ ΚΑΙ Τ.Υ
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ
11
ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ
Α.Μ
ΥΠ. ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ /ΓΓΔΕ
12
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
Π.Μ.
ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ - ΤΕΙ ΑΘΗΝΩΝ/ΥΠΕΚΑ
13
ΠΑΡΝΑΣΣΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΗΜ & ΜΥ
ΟΤΑ/ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ
14
ΡΕΜΟΥΝΔΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΝΑΥ/ΓΟΣ ΜΗΧ.
ΥΠ. ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΝΗΣΙΩΤΙΚΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
15
ΡΕΜΟΥΝΔΟΥ ΣΟΦΙΑ
Π.Μ.
ΟΑΕΔ/ΟΕΚ
16
ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΕΥΘΥΜΗΣ
Χ.Μ
ΓΕΝ. ΓΡΑΜ. ΕΡΕΥΝΑΣ & ΤΕΧΝΟΛ/ΓΙΑΣ (ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ)
17
ΣΚΟΡΔΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Μ.Μ.
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
18
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Π.Μ
ΥΠ. ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ /ΓΓΔΕ/ΥΑΣ
19
ΤΖΑΝΕΤΟΣ ΦΩΤΗΣ
Π.Μ
Ο.Τ.Α./ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
20
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΛΟΥΜΙΤΣΑ
Α.Μ
Ο.Α.Ε.Δ./Ο.Ε.Ε. – ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
21
ΤΣΕΛΕΠΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
Π.Μ.
ΟΑΕΔ/ΟΕΚ
22
ΤΣΟΥΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
Η.Μ
1η Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ
23
ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Α.Μ
ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ (ΠΡΩΗΝ Ο.Σ.Κ.)
24
ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Α.Μ
Ο.Τ.Α./ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ - ΠΕΥΚΗΣ  
25
ΦΩΤΕΙΝΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Μ/Η.Μ
ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΕΔΑΚ ΕΜΔΥΔΑΣ Αττικής
Email: edakemdydas@gmail.com

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:
6944732463, 6937030405, 6944181808, 6944834321

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου