Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

ΤΟ ΠΛΑΦΟΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ & ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΜΔΥΔΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Προς όλες τις συναδέλφισσες & συναδέλφους 

Αγαπητοί συνάδελφοι, 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αττικής στη χθεσινή συνεδρίασή του (19/7/12), είχε ως θέμα ημερήσιας διάταξης την συγκρότηση του προεδρείου, για δεύτερη φορά. 

Λόγω του έκτακτου και σοβαρού θέματος, σχετικά με το πλαφόν στις συντάξεις, η παράταξή μας το έθεσε εκτός ημερήσιας διάταξης, προκειμένου να συζητηθεί και να ληφθεί σχετική απόφαση. 

Δυστυχώς με τις λευκές ψήφους των υπολοίπων παρατάξεων δεν συμπληρώθηκε ο απαιτούμενος αριθμός και το θέμα ούτε συζητήθηκε, ούτε λήφθηκε σχετική απόφαση!.... 

Ενημερώνουμε για το γεγονός αυτό, γιατί με ευθύνη όχι της δικής μας παράταξης, υπάρχει το ενδεχόμενο καθυστέρησης για τη συγκρότηση του νεοκλεγμένου Δ.Σ σε σώμα, ενώ τα προβλήματα τρέχουν. 

Παραμένουν ανοικτά και προωθούνται από κυβερνητικής πλευράς σοβαρά τρέχοντα ζητήματα, στο ασφαλιστικό, οι περικοπές του επικουρικού και του εφάπαξ, τα ειδικά μισθολόγια, το 6‰ & 7,‰ οι καταργήσεις οργανισμών και δομών του δημοσίου, οι αξιολογήσεις, οι οργανισμοί, οι εφεδρείες και οι απολύσεις. 

Η παράταξή μας για το λόγο αυτό από την πρώτη στιγμή δήλωσε ότι οι καιροί είναι δύσκολοι και απαιτείται η άμεση συγκρότηση ενωτικού προεδρείου χωρίς να αποκλείεται καμία παράταξη. 

Δυστυχώς δεν εισακουστήκαμε. 

Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε με γνώμονα ένα καλύτερο αύριο για τον μηχανικό του δημοσίου. 

Απευθυνόμαστε για άλλη μια φορά στην Π.Ο. ΕΜΔΥΔΑΣ και στο Δ.Σ. της ΑΤΤΙΚΗΣ, για την εισαγωγή στην Ημερήσια Διάταξη των παραπάνω θεμάτων και λήψης σχετικών αποφάσεων, για την προώθηση σχετικών ενεργειών- δράσεων. 

ΑΘΗΝΑ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου