Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ 48 ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

Την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013, πραγματοποιήθηκε Συγκέντρωση Διπλ. Μηχανικών έξω από το Υπ. Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης για το Ασφαλιστικό.  

Την κινητοποίηση διοργάνωσαν από κοινού, το ΤΕΕ, η Π.Ο. ΕΜΔΥΔΑΣ, οι Επιστημονικοί Σύλλογοι, η συνέλευση των Μηχανικών και το Σωματείο των Τεχνικών Υπαλλήλων. 

Από την Δ.Ε. του ΤΕΕ παραβρέθηκαν οι συνάδελφοι: Πρωτονοτάριος Αντώνης (ΣΥΡΙΖΑ), Μπούμης Θανάσης (ΕΔΑΚ) & Γρηγοριάδης (ΚΚΕ). Από την Π.Ο ΕΜΔΥΔΑΣ οι σ.: Μούζιος Παναγιώτης Πρόεδρος (ΣΥΡΙΖΑ), Τριανταφυλλοπούλου Πλουμίτσα Αντιπρόεδρος (ΕΔΑΚ), Σάσσαλος Κώστας Γεν. Γραμματέας (ΔΑΚ), Πετρόπουλος Δημήτρης Μέλος Δ.Σ. (ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ). Από την ΕΜΔΥΔΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ οι σ.: Πελεκάνος Σωτήρης (ΣΥΡΙΖΑ), Κλεφτοδήμος Δημήτρης (ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ), Ιωάννου Κώστας (ΕΔΑΚ), Αλευράς Ηλίας (ΕΔΑΚ). 

Στη συνέχεια αυτοχρίστηκε 3μελής επιτροπή, για να δει την Πολιτική Ηγεσία, αποτελούμενη από τον Πετρόπουλο, τον Μούζιο και τον Σάσσαλο. Η επιτροπή αυτή «έφαγε πόρτα», τόσο από το γραφείο Υπουργού, όσο και από εκείνο του Γενικού Γραμματέα!!!! 

Με τέτοια φερεγγυότητα, πώς να συμμετέχουν οι συνάδελφοι στο «προσκλητήριο»; Δυστυχώς μετρήσαμε μόνο 48… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου