Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Συνεχίζεται η συλλογή δικαιολογητικών !!!

Σε συνέχεια της υπ’ αρ. πρ. 7118/3-7-17 της ΠΟ ΕΜΔΥΔΑΣ και για τη διευκόλυνση των μελών μας, σας ενημερώνουμε ότι κλιμάκιο της ΕΜΔΥΔΑΣ Αττικής θα βρίσκεται στα γραφεία της ΠΟ ΕΜΔΥΔΑΣ, Μαυρομματαίων 17 στην Αθήνα στις 21, 27 και 28 Σεπτεμβρίου 2017 και μεταξύ των ωρών 10.00πμ με 13.30μμ. για τη συλλογή των ακόλουθων απαιτούμενων δικαιολογητικών:

1. Βεβαίωση του εργασιακού του Φορέα (Ονοματεπώνυμο και πατρώνυμο, Κλάδο και Ειδικότητα, Εργασιακή σχέση δηλ. ΜΥ ή ΣΕΙΔ αορίστου χρόνου και Ημερομηνία πρόσληψης στο Δημόσιο).

2. Το τροποποιημένο Απογραφικό Δελτίο Μέλους που σας επισυνάπτουμε (2η σελίδα).

3. Καταβολή της ετήσιας συνδρομής για το έτος 2017 (δηλαδή 30 €), εκτός αυτών που ήδη την καταβάλλουν μέσω μισθοδοσίας (για τους οποίους χρειάζονται αποδείξεις μισθοδοσίας όπου φαίνεται η παρακράτηση της συνδρομής).

4. Για την πιστοποίηση του ΙΒΑΝ του τραπεζικού τους λογαριασμού απαιτείται ευκρινής φωτοτυπία πρώτης σελίδας βιβλιαρίου Τραπέζης (όνομα πρώτου δικαιούχου και το IBAN).

Επισημαίνεται ότι η προσκόμιση και των τεσσάρων παραπάνω είναι απαραίτητο να γίνεται ενιαία, μεμονωμένα έντυπα δε θα γίνονται αποδεκτά. 

Θα ακολουθήσει μετά από αυτές τις ημερομηνίες και νεότερη ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου