Τρίτη 19 Απριλίου 2016

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ !!! Η Π.Ο ΕΜΔΥΔΑΣ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΤΩΣΗΣ.

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ !!! 

Η Π.Ο ΕΜΔΥΔΑΣ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΤΩΣΗΣ.

Η κατάπτωση ορισμένων «προσώπων και παρατάξεων» συνεχίζεται !
Oι συνάδελφοι, έξυπνοι ως μηχανικοί, έγκαιρα είχαν αντιληφθεί τι συμβαίνει στην πολιτική σκηνή, το συνδικαλιστικό κίνημα και ειδικά στην ΕΜΔΥΔΑΣ.
Για τους λόγους αυτούς γύρισαν την πλάτη τους στις εκλογικές διαδικασίες, κυρίως δια της αποχής τους.
Τραγικό τελευταίο συμβάν αμοραλισμού, κυνισμού, αναξιοπρέπειας και πολιτικής ανηθικότητας, αποτελεί η πρόταση του εκπροσώπου της Αγωνιστικής Συνεργασίας Μηχ/κών (ΑΣΜη) , που είναι και εκπρόσωπος της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑΕ) στο χώρο της ΕΜΔΥΔΑΣ, ο οποίος πρότεινε τη συγκρότηση του Προεδρείου της Π.Ο ΕΜΔΥΔΑΣ, ως εξής:
- Πρόεδρος ο ίδιος !!!!....
- Γραμματέας ο εκπρόσωπος της ΔΑΚΜη (παράταξη που πρόσκειται στη ΝΔ !!!)
o και Αντιπρόεδρος ο εκπρόσωπος ενός τμήματος της Αριστερής Συσπείρωσης, που πρόσκεινται επίσης στη Λαϊκή Ενότητα (ΛΑΕ).
(Μολονότι στο τέλος, για τα μάτια του κόσμου, μπορεί ν’ αλλάξουν τον γραμματέα με τον αντιπρόεδρο… αντίστοιχα).

Μάλιστα, «βάζει» την φιλοΜητσοτακική παράταξη και πρόσωπα της, όχι από τα παράθυρο, αλλά από την πόρτα κανονικά, μολονότι οι της ΔΑΚΜη, έπραξαν την φοβερή αλχημεία ….!!!, να διασπάσουν τα ψηφοδέλτια για να κερδίσουν μια έδρα.

Με τον τρόπο αυτό, η ΑΣΜη, εμφανίζει για τη συγκρότηση του προεδρείου τη ΔΑΚΜη ως δεύτερη δύναμη, αθροίζοντας τις δύο παρατάξεις που πρόσκεινται στη ΝΔ (ΔΑΚΜη και ΑΔΚΜη) και έτσι να «έχει άλλοθι» στη δικαιολογία συγκρότησης του Προεδρείου, ως αναλογικό και αντιπροσωπευτικό !!!!
Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας συνάδελφοι !!!!

Τι άλλο να περιμένουμε, αφού σε όλες τις διαδικασίες της ΕΜΔΥΔΑΣ, δεν ακούσαμε από τους παραπάνω «εκπροσώπους» κανένα σχέδιο και καμία πρόταση για συγκεκριμένα θέματα της χώρας, της κοινωνίας και των συναδέλφων μηχανικών, εκτός από γενικολογίες και ξύλινη γλώσσα.

Τώρα, δυστυχώς για το κίνημά μας, έφθασαν στο έσχατο σημείο της ελεύθερης πτώσης, συμμετέχοντας ενεργά σε φαινόμενα πολιτικού και ηθικού εκφυλισμού.
Στη σημερινή κρίσιμη συγκυρία, όπου οι διπλωματούχοι μηχανικοί του δημοσίου είναι περιθωριοποιημένοι, η παράταξή μας έκανε συγκεκριμένες προτάσεις με θέσεις, επισημαίνοντας την ανάγκη για αναβαθμισμένο τον ρόλο των Μηχανικών στο Δημόσιο Τομέα, διατηρώντας και ενισχύοντας τον επιτελικό τους χαρακτήρα κάτι που ήδη συμβαίνει στο Ευρωπαϊκό Μοντέλο, στο οποίο ο Μηχανικός διαδραματίζει πρωτεύοντα ρόλο στις εξελίξεις, αποτελώντας τον κινητήριο μοχλό της ανάπτυξης με την επιστημονική του τεχνική του αρτιότητα, διαδραματίζοντας τον ρόλο του μηχανικού - μάνατζερ. Η παράταξη μας έκανε συγκεκριμένες προτάσεις για τη συγκρότηση του προεδρείου της Ομοσπονδίας με θέσεις καινοτόμες, πραγματικά μεταρρυθμιστικές, με ανανέωση προσώπων στις θέσεις του προεδρείου.

Στην περίπτωση που οι παραπάνω «συνάδελφοι» επιμείνουν στη συγκρότηση του Προεδρείου όπως προανήγγειλαν, εμείς θα μείνουμε εκτός προεδρείου, μένοντας πιστοί στις θέσεις και απόψεις μας

ΕΔΑΚ ΕΜΔΥΔΑΣ
Site: http://edakemdydas.blogspot.gr
Facebook: https://www.facebook.com/edakemdydas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου